Uuhuh. Sain tässä niin kuuman haasteen niin syntiseen kyselyyn, että piti melkein saman tien riipaista vaatteet pois.

Mutta sehän olisi ollut huijausta, sillä:

Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Täten siten siis. Minulla on nyt jalassani sinervät farkut, joiden lahkeet yltävät kantapään päälle. Merkki lienee Blend. Vähän aiemmin verhosin jalkani Catmandoo-merkkisiin puolihaalareihin, koska kainuulaismetsässä on pirun kylmä.

Ylävartalon yllä päällimmäisenä komeilee viheriä villapaita, jossa on silmäpako vasemmalla olalla. Villapaidan alla on Radio Moreeni -t-paita, joka kaipaa pesua kuin likainen huumeraha. Farmarikankaan alta taas Teräsmies näkisi röntgenkatseellaan kuvioitua puuvillaa. Tarkemmin sanottuna pitkät kalsarit, sellaiset ihonmyötäiset ja rumat. Niissä on kuvioita kissasta ja koirasta. Kissa kysyy "What's up dude?" ja koira "How's it hangin' pal?" Taisin saada kalsongit aikanaan joululahjaksi. Joko äidiltä tai mummolta.

Ja pitkien kalsarien alla kaikkein pyhintä peittävät lyhyet kalsarit, merkiltään jotkut halpikset. Harmaat bokserit, joissa vasemmassa lahkeessa. Siis aukko vasenta jalkaa varten.

Lisäksi yksi sormus vasemmassa nimettömässä ja hiuslenksu. Sukkia ei nyt sattunut jalkaan, mutta varpaankynnet pitäisi leikata.

Aika tylsää vai mitä. Mutta nyt haastan tylsyyttä jatkamaan P.Hämähäkkimiehen, äSsän ja Apin. Hetkinen, noihan on pelkkiä miehiä, meneekö tämä nyt liian homososiaaliseksi tai peräti -eroottiseksi. Haastamma täten myös virkiksen ja Andorran. Koska minähän olen varsin kiinnostunut naisten vaatteista.

Tai siis