Hei. Minun piti kirjoittaa vaikka mitä henkevää. Pilakuvahommasta ja sitten kaksnelosesta.

Mutta onneksi en ehtinyt. Huomasin nääs, että Iltalehti - piruliuta - on vissiin väsännyt ulkoasua vähän uusiksi. Yhtä toista isoa demarimiestä hiukan varastaen, pari piirua hullun ja sokean sekakäyttäjän suuntaan.

Uudistus on näetsen ihan täydellinen. Ainakin, jos tähtäimessä on ollut tuotos, jonka olemassaolo loukkaa hirvittävästi koko kirjoitus- ja kirjapainotaitoa ja jonka vuoksi maailman ylle luultavasti laskeutuu ainakin 777 vuoden vitsaus- ja vitsailuaalto. Saksassa vaan kolisee, kun Gutenberg pyörii arkussa.

Katsokaapa niitä uusia laihoja, alleviivattuja alaotsikoita. Tai siis älkää katsoko, jos ette halua, että aivolohkonne valtaa tunne kaiken suunnattomasta pahuudesta, ihmiselon täydellisestä merkityksettömyydestä ja Timo T.A:n kaikkivoipuudesta. Onneksi teekupissani ei ollut lusikkaa, olisin nimittäin saman tien pullauttanut silmämunaseni pihalle, kun ne tärveltyivät noista olmin vastineista fonttien maailmassa.

Mutta sitten toisaalta. Eihän sitä Iltalehteä siksi lueta, että se näyttää hyvältä. Vaan siksi, että se on hyvin punnittua ja parhaimmillaan ravistelevaa laatujournalismia.

Vähän niinkuin Pahkasika parhaina vuosinaan.