Vähänkö tässä maailmassa pitää kaikkea pelätä.

Vaan eipä enää vanhenemista, ei ainakaan jos sattuu olemaan hollywoodinen ikääntyvä naistähti. Siis hollywoodinen naistähti, kaikki kai me ikäännymme.

Nimittäin Iltsupiltsu kertoo, että starojen mielestä kauneusleikkaukset on ihan niinku out, junou. Etsiis niinku antaa vanheta vaan, ihan niinku rilääx, vanheneminen on ihan nätsyrääl, junou.

Cindy Crawford syleilee ikävuosiaan hoitamalla hipiäänsä luonnollisesti botoxilla ja kollageenilla. Madonnakin piikittää botoxia ja lennättää kosmetologeja oikein jenkeistä asti. Popin elähtänyt pissispapitar onnistuukin näyttämään vain muutaman vuoden ikäistään vanhemmalta.

Hemaiseva luupussi, Teri Hatcher, taas on päässyt irti botoxkoukusta. Nyt Terin naama on analysoitu "dermageneettisesti". Tuloksena ikityylikäs, liikkumaton naamio, ns. Christopher Lambert -naama. Sarah Jessica Parkeria taas ulkonäköpaineet ahdistavat ihan hulluna, mutta maailman epäuskottavinta kolumnistia varsin uskottavasti esittänyt ikäpimatsu pysyy lujana ja tyytyy hellävaraiseen mikrohiontaan, jossa "ihon pinnalle johdetaan alipaineen avulla mikrokiteitä".

Voimme katsoa ylöspäin näitä naisia, jotka kohtaavat vanhenemisensa lujin leukaperin ja tietoisena siitä, ettei kukaan ole ikuisesti nuori!

Pasila, Porilaisten marssi!