Olenko pessimisti?


Aloin nimittäin pohtia ihmiskunnan mahdollisuutta ja oikeutta elää tällä pallolla. Tulipa vaan mieleen, kun tuossa vähän siivoilin ja kuuntelin muinaista The Beatles -rytmimusiikkiorkesteria. Kuuntelin pitkästä aikaa ns. valkoista albumia. Kaikkihan toki tietävät, että tuo tuplaälppäri suorastaan pullistelee hienoja poppikipaleita (näin nuorten kielellä ilmaisten).

Ja mikä niistä on tunnetuin? Vittu Obladi-oblada! Rasittavin renkutus koko levyllä, tarjolla olisi ollut 29 muuta vaihtoehtoa. No ok, 28. Revolution 9 ei ehkä ihan voimasoittoon sovi. Jos nyt muuhunkaan.

En ole ikinä saanut oikein selvää, että onko siinä obladiblassa olevinaan jotain ironista. Enkä kyllä suoraan sanoen pahemmin välitäkään. Jos joku homma ärsyttää niin, että paikat sinkoilee hampaista, ihan turha tulla sanomaan, postmodernia ironiaa, ymmärrä nyt.

Tämä pienenä vinkkinä myös niille valopäille, jotka ovat suunnitelleet ne Forumin mainokset. Siis ne, joissa nainen esimerkiksi näyttää tiukkoihin farkkuihin kiedottua hanuriaan. Ja tekstissä sanotaan jotain että Osta farkut, saat hyvän takapuolen kaupan päälle.

Takapuoli my ass! Kai kusinen mainonta on kusista mainontaa, vaikka mainoksessa lukisikin, että tämä on kusista mainontaa.