Jumalavita!

Ilta-Sohlon kannessa: Viivi kirjoitti roisin kirjan: K-18!

Ooh, jo pelkästään tämän takia tulee vaivautunut olo. Sisäsivulla V-vi nostaa kilon painoa ja hikoilee kuin sika. Otsikko on Roisia! Viivé on tekstin mukaan kirjoittanut Sinkkunaisen käsikirja -nimisen tekeleen, jonka toimittaja kertoo olevan "paikoin niin hurjaa luettavaa, että huh huh".

Kerrankin iltiäinen on täsmälleen oikeassa. Kun lukee juttunäytteitä, niin todellakin alkaa seisoa silmät päässä: "Tuntiessani jotain erittäin suurta ja kovaa hänen lahkeessaan päätin luopua periaatteestani - jonka mukaan en sekstaile alle kaksikymppisten kanssa - ja kansipojan boa sai yöuinnilla kyytiä". Aivan totta, huh huh.

Tässä vaiheessa toki jokainen on jo saanut käsityksen siitä, että seuraava jutunpätkä on ihan totta: "Viivi ei tuhlannut energiaa sen pohtimiseen, mitä ihmiset ajattelevat hänen suorapuheisuudestaan." Voi hyvin uskoa, että vielä muunkin kirjaan liittyvän pohtimisen jälkeen Vaavin energiataso on ollut varsin korkealla.

Ei auta, nyt on pakko roiskaista loppulausunto. Liki kadonneen kansanperinteen kerääminen ja suojelu on toki ansiokasta työtä. Ja on kovin kaunista, että rikas tyttörukka jatkaa Esko Mörön viitoittamalla tiellä.