Vähän tässä tuli jo ihmiskunnan elonoikeuksia epäiltyä, mutta ehkä ainakin Suomen kansan suhteen ennenaikaisesti.

Wschiivi Avellanin kirja on nimittäin flopannut! Näin tietää meille kertoa viikonlopun Iltaa Sanomat. Ja siinä kellertävämmässä sisarjulkaisussa Phiiphii pähkii, että kaverit on kirjaa kehuneet, mutta faneilta ei ole vielä tullut yhtään palautetta. Ja Iltsussa Suomalaisen kirjakaupan täti arvelee, että Viskiksen kirjan kohderyhmä on aika pieni.

Miten tämä homma pitäisi nyt tulkita? Onko Suomessa siis vain parisataa sinkkunaista, vai onko Viuviun nimissä julkaistu kirja niin sysipaska, ettei edes normaali cosmopissis tartu falskiudella silattuun syöttiin? Vai pitäisikö Viigun sittenkin opetella iskemään silmää suu kiinni?

Vaikea sanoa, lyökö viikonlopun mediaspektaakkeli laudalta perjantain jymyjutun. Silloinhan Iltabladet kertoi, että Hanna-Riikka "Läski-Freddyn tytär" Siitonen odotti lasta kolme vuotta, mikä kuulostaa jo kohtuulliselta raskausajalta:

Rakas poikamme Potra-Erkki syntyi aamulla. Pituutta omalla silmäterällämme on 130 senttiä ja painoa 33 kiloa. Lapsi voi hyvin ja äitikin on vielä hengissä.