Ka, jumalan terve vaan taas pitkästä aikaa.

Vuodatus on ollut vissiin vähän mahallaan. Vaan hyvä se on välillä pötkötellä. Jaksaa sitten taas.

Mutta hei. Oleksie, hyvä lukijain, koskaan lukent sellast aviisii, ku iltalehtiäine? Siin hyö kirjottaat kaikkii kauniit asioita kokoomusveljistä. Silleen hyö tekkiit iltakakkaraises.

Toimittajahulivili Juha Veli Jokinen valkopesee urakalla aateveljeään, eri pahaan virolaishaaskaan langennutta Harri "yhyy, nyyh" Jaskaria. Poliisihan epäilee Jazzaria yhdestä jos toisesta, mutta Juha-veljen mielestä kaikkeen on syynä Eestin paha noita.

Tästä todisteena veljeni Juhamieli on haastatellut muun muassa "kokoomuspoliitikko", joka "naisena" kiinnitti huomion sen paskan virolaisämmän kenkiin ja asuun, nehän oli kamalat. Siitä "naisena" jo arvasikin, ettei hyvä heilu.

Muilla haastatelluilla onkin sitten nimet ja oikein komeat tittelit: on dekaani, professori Arto Haveri, lääkäri, dosentti ja pormestarinrouva Pekka Sillanaukee ja tietenkin kauppakamarin asiamies, hyvä ystävä Harri Eskelinen. Kaikkien mielestä Jaskulta on pettänyt vain vähän arvostelukyky. Hakkaajaksikin epäillään enempikin sitä vitun kevykenkäistä itäprostituuttia, vaikka kyllä Jakkekin "puolustautua osaa".

Ihan mahtavaa, että toimittaja voi näinkin suuressa lehdessä näinkin läpinäkyvästi putsailla kaverinsa elämän kolhuissa likaamia jäseniä. Ja tämä toimittaja on sentään pyrkinyt eduskuntaankin kokoomuksen listoilta.

Tesoma, porilaisten marssi!