Muusikko, poliitikko. Potaato, poteito.

Molempia haastatellaan vain, kun niistä tulee "ajankohtaisia", eli ennen vaaleja/levyjulkaisua. Molempien jorinat voi arvata etukäteen, vaikkei haluaisikaan. Koko hommasta jää vissyveden suutuntuma: kummallinenontto poreilu.

Onneksi tästä ei enää tarvitse kärsiä. Maikkari nääs lanseeraa uuden Max-maxukanavan. Miehille! Siis minulle! Ja sinulle, hyvä lukija, jos satut olemaan Mies!

Iltapeffassa on Maxin mainos. Siinä kerrotaan, mitä Maxilla ei näe. Muun muassa Maxilla ei ole "kikattavia seksuaalivähemmistöjä, ekologisia sormenheristelyohjelmia, parisuhdedokumentteja, joissa sinua patistetaan 'keskustelemaan' puolisosi kanssa".

Vihdoinkin kanava meille Miehille! Tunnetustihan kukaan meistä Miehistä ei kikata. Eikä homoile. Tai ole kiinnostunut ympäristöstä, katumaasturien tyhjäkäynnistä pitäisi tehdä pakollista. Eikä me Miehet "keskustella" puolison (joka ei siis todellakaan ole Mies, sehän olisi ihan homojen hommaa) kanssa. Me Miehet hakataan puoliso ja juodaan päälle olutta. Pullon suusta, perkele.

Harmi, ettei Max-mainos kerro, mitä kanavalta oikeastaan tulee. Mutta kieltolistasta päätellen ohjelmisto käsittelee lähinnä formulalla ajavia, kaljaa ryystäviä tissejä.

Voi pojat, kyllä meidän Miesten nyt kelpaa.