Voi hemmetti kun korpeaa!

Öö... En tosin nyt muista mikä. Ainahan minua joku homma kuokkii.

Ai niin! Ne kadulle roudattavat paskabarrikaadit, joita myös a-standeiksi kutsutaan. Kerrankin Helsinki aikoo tehdä jotain fiksua ja kieltää ne porvarin pahantekovälineet. Ja yrittäjät tietty itkee.

Uutislehti "ainakin" satasessa joku kauppahemmo pillittää, ettei liikkeet voi tehdä mitään, jos ne ei saa tukkia metallimuovisonnalla rehellisten ihmisten kulkureittejä. Vielä kehtaa väittää, että ne "tuovat väriä kaupunkikuvaan". Tottahan väriä kaupunkikuvaan tuovat myös katujen lumipeitettä kirjovat oksennusroiskaukset ja kusipurot, minkä vuoksi nämäkin silmänilot on syytä säilyttää.

Eipä ehkä haise tuollainen juputus pahemmalta kuin ihmiskehon lopputuote. Muuallakin maailmalla kaupat saavat itseään myytyä ilman että jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden reitit pitää tukkia jollakin, joka pitäisi survoa elinkeinoelämän perseeseen. Syvälle. Ja poikittain.

Saman tien pannaan ne mainospaskat ja jokaiselle kaupunkilaiselle ilmaiseksi pesismaila, jolla "vahingossa" kadulle jääneet hirvitykset voi siivota kaupunkikuvaa värittämästä.