Suomi on viimeistään nyt virallisesti laimea maa.

Onko muuallakin maailmassa elämä niin platkua, että duunarijärjestön vaalimainos, jossa annetaan ikävä kuva sikakapitalistista, on hirvittävä skandaali ja loukkaa pahasti hyvää makua? Periaatteessa voisi ajatella, että vielä pahempi skandaali olisi, jos ihmisiä potkittaisiin pois kannattavista firmoista ja että se aika lailla jättäisi kengitetyille ja omaisille paskanmaun suuhun. Mutta eihän suomalaiset yrittäjät sellaista tee. Ne ovat vastuullista väkeä. Kaikki yhteen ääneen: Yrittäjien menestys on Suomen menestys, yritysten voitoista hyötyvät kaikki.

Ja onko ihan jokaikisissä muussakin paikassa Tanssii tä(h)tien kanssa hirmu iso juttu? Ei¨saatana voi lussumpaa ohjelmaa olla. Tanssia ja julkkiksia! Hyi helvetti! Ja jos jossain sivistyneessä maassa toimittaja kirjoittaisi samana päivänä - saati samassa jutussa - Jani Sievisestä, seksikkyydestä ja "kuumuudesta", niin pian kuumuisi toimittajakin. Roviolla.

Ja jumalauta, Matti "tartu tiukasti uuniperunaan" Vanhanen on käynyt samassa seminaarissa Merikukka Forsiuksen kanssa. Kohuseminaarissa! Tämä on ihan oikeasti jo varoittava esimerkki siitä, että maasta voi tulla yhtä tylsä kuin pääministeristään.

Minne sitä pääseekään ilman viisumia, mieluiten heti?