Sitä on tullut kaikenlaista noloa tehtyä, ja ehkä tämä ammattikin on vähän punastuttava.

Mutta en sentään ole iltapäivälehden toimittaja. Jos olisin, olisin edesmennyt. Häpeäänhän siinä kuolisi.

Muka uutismedia ja tehdään saatana kansijutut televisio-ohjelmasta. Jos on pakko, niin tekisivät helvetin isot otsikot siitä, että millainen paita on urheiluruudun äijällä tällä kertaa. Hakkaisi Tanssii vitun idioottipaviaanien kanssa -sonnan sata-nolla.

Kaiken muun pahan lisäksi siitä televisioviihteen visvasyylästä on pursunut julkisuuteen Suomen julkkispopulaation vastine sille huuliherpesrakkulasta karisevalle ällöttävälle purulle.

Ihana Vappu!

Vaikea uskoa, että jostakin aiheutuu enemmän tuskaa kuin Viivi Avellanista. Pimiä-järkeily kulkee kuin aikanaan Molli-Ollilla. Verotus on varastamista.

Minusta Vapulle pitää antaa sen maksamat verot takaisin heti. Sen sijaan se voi maksaa vain niistä yhteiskunnan kustantamista palveluista, mitä se käyttää. Älykkö-Pimiä voi pistää pienen maksun aina kun käyttää infrastuktuuria (jalkakäytävää, tietä, kirjastoa, virastoa, vesihanaa...) tai palveluita. Jos joku potkii Pimiää perseelle kadulla, poliisi puuttuu asiaan vain käteismaksusta. Ja jos joku hyökkää maahan, niin Pimiä heitetään vihulaisen puolelle linjaa, jos tilillä ei ole katetta.

Varastamista joo! Jos käyttää Helsingissä julkista liikennettä ja ostaa aikaa matkakortille, niin pelkästään siitä saa verovaroja takaisin liki 500 euroa vuodessa. Kun ottaa huomioon, mitä verovaroilla kustannetaan, niin loppujen lopuksi siitä joutuu maksamaan hyvinkin vähän.

Jossain määrin ärsyttää, että siitä pikkusummasta natkuttavat sitten kaiken maailman loiset, joista ei ole ikinä ollut kenellekään pennin jeesuksen hyötyä.