Horoskooppeihin luottaminen on vähän sama, kuin menisi Mensan testiin. Ja tulisi suu messingillä sitten selittämään, että enpäs olekaan kuspiä idiootti niinkuin väitit. Että tässä mustaa valkoisella päinvastaisuutta todistaen.

Eli en usko eläinrataennustuksiin. Ja löysää lööperiähän ne, kai näitä joku työtön kunnantaiteilija väsää.

Siksipä tartuin toimeen kuin Saksa sudeettialueisiin; ohessa universaali horoskooppi kaikille vuodenpäiville ja -ajoille ynnä taivaanmerkeille, silivuplee.

Merkki: AlfaOmega

Aika: 1.1.-31.12.

Yleisesti: Sinulle tapahtuu. Saatat tavata ihmisiä. Muista kuitenkin asiat.

Elämän suunta: Voit muuttaa elämäsi suunnan. Toisaalta ehkä kannattaa jatkaa samaan malliin. Monet ovat sinusta eri mieltä kuin monet muut. Älä anna tämän häiritä, vaan keskity niihin asioihin, joihin juuri sinun juuri sinun elämäntilanteessasi kannattaa keskittyä.

Työ:  Jos sinulla ei ole töitä, saatat saada niitä. Jos sinulla on töitä, voit jäädä niitä vaille. Sinun kannattaakin juuri nyt satsata uraasi ja pyrkiä eteenpäin kuin hyeena haaskalle, jos hetki ja luonteesi on tällaiselle toiminnalle otollinen. Hyvä ratkaisu voi olla myös jatkaa vanhalla rutiinilla, varsinkin jos tilanne on tällaiselle toiminnalle otollinen. Juuri nyt saat työstä suurta tyydytystä, jos työ tyydyttää sinua suuresti.

Rakkaus: Tänään tapaat erilaisen muukalaisen, johon ihastut. Mutta vain jos olet juuri oikeassa paikassa juuri oikeaan aikaan ja jos muukalainen on juuri sellainen, johon juuri sinunkaltaisesi ihminen voi ihastua. Muuten suuria muutoksia tuskin on odotettavissa, paitsi jos tänään tapahtuukin jotain niin poikkeuksellista, että siitä voi seurata suuria muutoksia.

Hyvinvointi: Voit erittäin hyvin juuri tällä jaksolla, jos sinusta tuntuu siltä. Ulos menossa on kuitenkin omat vaaransa. Toisaalta kotiinsakin on moni kuollut. Ratkaisu on kiinni sinusta, ainakin jos voit itse asiaan vaikuttaa.

Noin. Kyllä tuon nojalla jo pystyy elämän ainakin pääpiirteittäin suunnittelemaan.