"Rintaleikkauksen avulla moni potilas parantaa elämänlaatuaan. Lisäksi naiset käyttävät visuaalisia ja seksuaalisia attribuutteja lisätäkseen omaa markkina-arvoaan."

Näin tuumii Rolf "Ruff-Ruff" Nordström Iltalehdessä. Jutun otsikkoina siis (1.) Sijoitus rintoihin (2.) Silikoneilla voi hankkia kilpailukykyä miesmarkkinoille.

Jaaha, ajattelin. Sitten kävin katsomassa kalenterista, että eletäänkö keskiaikaa vai tuon mainion kuningatar Viktorian hallitusaikoja.

Juliaaninen talonpojan kalenterini kumminkin väitti, että uutta millenniumia porskutetaan (ja että syyskylvöt on pian syytä aloittaa, koska hauki ei iske alenevalla kuulla).

Jaaha, ajattelin ja myös Mitämitämitä! Mitä? Miksi? Kuinka? Kenen luvalla perkele, hä? Mikä on tämä maailma? Visuaalisia ja seksuaalisia attribuutteja? Markkina-arvo?

Ihan oikeasti, olen kuullut  tissejä sanottavan vaikka miksi, ja tiedän että niillä on vielä paljon nimityksiä joista mitään tiedäkään. Mutta minkä sortin pystyyn kuivanut käppyrä kutsuu naisten rintoja "visuaalisiksi ja seksuaalisiksi attribuuteiksi"?

Kumminkin sen elähtäneen playboytekeleen mielestä niihin attribuutteihin pitää tunkea silikonia. Ja sitten kun attribuutteja heiluttelee miesten näkökentässä, niin markkina-arvo nousee. Ja ties mikä muu.

Markkina-arvo. Markkina-arvo! Saatana! Vihaksi pistää.

Siis naisella on tietty arvo, joka vaihtelee. Ja naisen arvo riippuu siitä, mikä kysyntä sillä on markkinoilla. Ja markkinoilla kulkevat miehet valitsemassa. Ja miehet valitsevat sellaisen naisen, jolla on isot attribuutit. Ja kaikilla on mukavaa, hanuristi laulaa "Syrakusan orjamarkkinoilla oli kerran Jaska".

Työntäkää sinne hanuriinne tuollaiset jutut! Ja virkamiesjargonikirurgit perässä.

Ai perkele, kun juilii!