Vitsi, vähänkö jännittää! Iltalehti aikoo julkaista viikonloppuna suuren rakkaus- ja seksitutkimuksen "Näin Suomi rakastelee".

Wuuuuhuuuuu!!!!!! Tulisinta hottia! Tällaista ei ennen ole tehty. Koskaan ennen ei iltapäivälehden viikonvaihdenumerossa ole julkaistu juttuja "suomalaisten seksistä".

Mutta nyt saatte vähän etukäteismaistiaisia jutusta! Muistakaa, luitte tämän ensiksi täältä, Ravintola Viemäristä, Trattoria il Cloaca Maximasta!

Näin Suomi rakastelee

Iltalehden kuuma lukijatutkimus paljastaa, että suomalaiset rakastelevat eri paikoissa eri tavoin. Vaikka suosituin paikka ja asento onkin se tuttu, myös muuta on kokeiltu. Joskus jopa ihan muuta!

Verrattuna naapurikansoihin suomalaiset ovatkin samantapaisia, mutta hieman erilaisia rakastelijoita. Kokeilunhalua löytyy, joskus kokeillaan, toisinaan ihastutaan, mutta pettymyksiäkin tulee.

- Kerran kesällä käveltiin vaimon kanssa heinäladon ohi ja ajateltiin, että tehdäänpä "se" ihan suomalaiskansallisesti. Ihan kivaa oli, mutta heinä pisteli, kertoo 44-vuotias Jorma.

Monille tutut paikat ja tavat ovat kuitenkin tuttuja ja tavallisia.

- Yleensä miehen kanssa, kotona, saunan jälkeen ja kerran, 33-vuotias Irma muistelee.

Vaikka turvallisuus tuo turvallisuutta myös seksiin, joskus rakasteluun haetaan uutta jännitystä hakemalla jännitystä uudella tavalla.

- On tullut käytyä pornokaupassa ja ulkomaillakin. Yleensä olen enemmän kotona kuin muualla, joten vaihtoehdoista taitaa tutuin olla kuitenkin se oma sänky, 22-vuotias Jorma-Irma kertoo.

Äärimmäisyyksiin mennään äärimmäisen harvoin, mutta rohkeista suomalaisista osa on niin rohkeita, että on valmiita menemään äärimmäisyyksiin, vaikkakin äärimmäisen harvoin.

- Kerran kävelin haravaan, joka löi genitaaleille. Harvoin on kipunoinut niin! määrittelemättömän ikäinen "Pera" kommentoi.

Muistakaa, tämän luitte täältä. Vain tulisinta hottia, vain Ravintola Viemäristä, from Restaurant Craphouse!