Rakas päiväkirja, tai et sinä nyt oikeastaan niin rakas ole, oletpa vain kasa pahvia ja paperia. Senkin tyhmä esine!

Oho, aijai. Viilsin sormeni sivunreunaan. Mokoma tyhmäpaska päiväkirja, minä kostan sinulle, pistän sinut puhki kuin ilmapallon perkele!

 TÖKS * TÖKS * TÖKS * TÖKS *

Hahaahaa. No niin tyhmäpaska päiväkirja, kuka on pomo, hä!

Minähän se olen. Harmi ettei kaikki sitä tajua. Tänäänkin piti panna taas sotaherroja järjestykseen esikunnassa. Se yks kuulapää, mikä ylikorpraali Kaskeala nyt olikaan, kehtasi kysellä lisää rahaa armeijalle. Minä siinä vähän suutahdin ja huusin sille että kuules paskamaha militaristi, meidän rahoilla tehdään vaan rauhantyötä. Taisi sen verran vintti pimetä, että vetäisin sitä sälliä veskalla korville. En ole ennen sen nähnytkään itkevän.

Sitten Pena sanoi mulle, että voisin vähän rauhoittua. Sitä mojautin jollain vaasilla. Sen minä olen nähnyt itkevän monesti ennenkin.

Joskus tulee mieleen, että olisko sittenkin pitänyt pitää se Erkki. Onhan se sellainen rääpäle, mutta osasi vähän panna vastaan. Ja sellaisia sanoja joita minä en osaakaan. Sai kyllä katua niitten käyttämistä. Siitä onkin jo aikaa, kun olen nähnyt sen itkevän.

Huomenna pitäis lähteä Ruotsiin. Täytyy kattoa, ettei Pena taas eksy jonnekin rihkamaostoksille. Ja jos ne vitun homopetterit siellä aikoo vielä sanoa mua muumimammaksi, niin se on sota. Ihan tasan vitun varmasti on. Sama mitä se lillerilalleri Kaskeala sanoo. Ensiksi teloitan sen ja sitten ne ruotsalaiset!

Buuaahhhahahaaa!

Nyt varmaan pitäis mennä nukkumaan. Lääkäri on varoittanut kiihtymästä. Mikä sekin on mua määräileen! Mä vedän sitä huomenna pataan!

Buaahhhhhaahhhaaa!

* TÖKS * TÖKS * TÖKS 

Kuka on pomo, hä!