Viuhahdin pihalla tupakoimassa. Siinä kun vilkuilin aamukalpealle taivaalle, niin tuli mieleen, että kai siellä on tilaa lennellä. Niin pitkältä, leveältä ja syvältä näytti.

Vaan eipä saa venäläinen lentojätkä suhata missä vaan. Alkaa Suomen hallitus jyristä, iso pyörä kirskahtaa korviavihlovasti käyntiin ja vanhalla UKK-merkkisellä myllyllä väännetään nootti: Saatanan tunarit, tämänkin ryssitte.

On siellä varmaan naapurilla jo huonot housussa ja viileä rinki anaalialuetta hyväilee. Putinilta kynnet loppuneet ajat sitten, rystysiään joutuu poloinen kaluamaan. "Sieltäkö se tsuhna taas lähtee? Joko taas finskin jalka tallaa pyhän äiti Venäjän ikiaikaista maaperää? Saadaanko kapitalistis-fasistista aggressiota enää kuriin, vai tähänkö loppuu tuhatvuotinen sivistys, luoteen barbaarein likaisten, pitkäkyntisten jalkojen alle?"

Joo-o, eikä se tähän lopu. Tiukempi linja pitäisi ottaa esimerkiksi lintuihin, jotka ehtimiseen loukkaavat meikäläisten taivaita. Mokomat ilmojen tautipesät kaahaavat maasta toiseen ilman sen kummempia lupia. Vaan loppuu se leikki, kun Hornetilla ajetaan kiinni sepelhanhiparvi ja kutitellaan parven johtajan persuuksia muutamalla hyvin tähdätyllä Amraamilla. Eiköhän mene viesti perille.

Sepä taitaakin olla nukkumaanmenoaika.