Ilkka Lipsanen on maailman kovin jätkä.

Danny toi lavashown Suomeen, todistaa toinen maailman kovin jätkä, Hämäläisen Jyrki. Hämäläisen Jyrkin mielestä Suomi oli tyhjä ja autio, ennen kuin Ison D:n henki alkoi haista tiettömien korpien yllä. Siksi Hämäläisen Jyrki kirjoitti Isosta kirjan. Ja siksi Dannyn naama oli eilen ja tänään muuallakin kuin keikkabussinsa kyljessä.

Iltsussa Danny virnistää koko aukeamalta ja kello näkyy. Iltsu myös lainaa Hämäläisen Jyrkin kirjaa, jossa Lipsanen kertoo "Armi oli iloinen, ystävällinen, hauska ja hänessä oli luonnonlasta". Iso D ei kuitenkaan kerro, minne päin Armia luonnonlasta oli sijoitettu. Luonnonlastan takia tai siitä huolimatta Danny petti vaimoaan Armin kanssa 15 vuotta ja kärsi koko ajan kuin kärsivä elefantti.

Eilisiltana Ilkka taas kertoi telkkarissa, ettei ole ikinä välittänyt olla nöyrä tai vaatimaton, koska luojan suomia lahjoja on turha piilotella. Iso D ei kuitenkaan kertonut, mitä lahjoja luoja on hänelle suonut. Mahdollisesti kesto-olkatoppaukset. Mahdolliset laulajanlahjansa Danny on pitänyt hyvin visusti piilossa.

Lopun lähiotoksessa Iso D todisti olevansa edelleen kuumaa tavaraa: punaisena helottavan kaulaheltan alta valui hikivana.