Arvatkaapa, mikä tulee ei huomenna, eikä ylihuomenna, vaan yliylihuomenna, siis torstaina.

- No et varmaan ainakaan sinä!

Hä?

- No kun sä tuut aina niin nopeesti! Hahahaa!

Mitä, törkeää! Ulos, ulos heti!

No niin, torstainahan tulee tohtori House. Minä tykkään kovasti tohtori Housesta. Itse asiassa meillä on niin läheinen suhde, että kutsun häntä vitsikkäästi tohtori "Housuksi". Se on sellainen meidän kahdenkeskinen vitsimme. Tai oikeastaan ei, sillä tohtori House tai näyttelijänsä siis ei tietenkään voi tietää, että kutsun häntä vitsikkäästi tohtori "Housuksi". Voikin sanoa, että digiboksin puutteen vuoksi koko vitsi jää yhdenkeskeiseksi.

Mutta sitten kun se digi tulee meille, niin kaikki muuttuu! Me voimme vaikuttaa television tapahtumiin, keskustella ja parantaa maailmaa. Se on sitä interaktiivisuutta se. Ja sen meille tuo digitelkkari, niin on jo vuosia sitten luvattu.

Ja pakko on surulla tunnustaa, että myös tohtori House ja hänen mainio tiiminsä tarvitsevat apua. Aluksihan joku pökertyy ja sitten se kyörätään sairaalaan. Aluksi homma ei kiinnosta "Housua", mutta pianpa kärttyisä tohtori haluaa työntää stetoskooppinsa soppaan (heh, hauska sairaalallinen kielikuva). Ja sitten sille potilaalle syötetään lääkettä ja melkein parannetaan, muttei ihan.

Ja koko ajan minä yritän sanoa, että älä hätäile (hätä)"Housu", ei se parane vielä, kello ei ole vielä puoltakaan. Mutta ei sanominen auta mitään, kun ei ole sitä digiä. Ja niin "Housu" ja sen kaverit turaa ihan turhaan koko tunnin, vaikka kaikki muut tietää, ettei se potilas parane kuin aikaisintaan kymmentä vaille kymmenen.

Mutta sitten kun digi tulee, niin minä kerron koko jutun "Housulle". Ja sitten se ja sen tiimi ja se kiva sairaalanjohtaja voi tehdä 50 minuuttia jotain ihan muuta, kuin sitä turhaa parannushommaa. Vaikka heittää tikkaa. Ja "Housu" voi kommentoida tiukkaan tyyliinsä:

- Oho Foreman, onko tuo seiska. Luulin, että mustat ovat luonnostaan lahjakkaita tikanheitossa.

- Oho Chase, heitin sinua vahingossa tikalla silmään. No toisaalta päätöksesi ovatkin aina olleet yksisilmäisiä.

- Oho Cameron, olet niin nuori ja nainen, että heität kuin tyttö. 

- Oho Cuddy, Sulta näkyy tissi.