vanha.jpg

Meillä on pääministeri. Se on ihan Matti!

Se on ihan matti siitä, ettei se yhtään tiennyt, mistä tuli rahaa sen vaalikampanjaan. Joku häiskä poplarissa kävi vaan antamassa sille umpikujan päässä lätkäkassillisen pieniä, merkitsemättömiä seteleitä. Terveisiä "ystävien ystävältä".

No niin, Matti.

Minulla on tässä pieni ongelma. Kovasti haluaisin uskoa tuohon tarinaan. Mutta sitten minun pitäisi uskoa myös siihen, että suomalaisessa hiihdossa ei ole koskaan käytetty mitään leivinjauhetta jyrympää ainetta. Ja siihen, että vihreillä olisi periaatteita. Ja siihen, että tänä iltana taivaasta laskeutuu nelisataametrinen muovinen Elvis ja vetää Kansan Tapsan kanssa Kultaniityt.

Tietenkin voidaan teoreettisesti ajatella, että joku ihan oikeasti ottaisi sellasen kymppitonnin joltain kerholta, joka voisi olla ihan mikä vaan sakki. Vaikka mafian rahapesula tai moottoripyöräjengi. Pistäisi rahat taskuun ja rallattelisi.


Mutta Matti.

Eikö tämä teoreettinen joku olisi aika tyhmä? Joku voisi sanoa, että jopa niin vitun idiootti, ettei se pystyisi hoitamaan pääministerin hommia, saati kävelemään ja puhumaan yhtä aikaa.

Matti, Matti saatana.

Olisiko kumminkin niin, että Suomessa rehellisten miesten rehellisessä pelissä pelataan selkeillä säännöillä? Kun niillä säännöillä pelataan, on paras kumartaa, kun se joka maksaa huohottaa niskaan.

Ja levittää.