IMG_4833.JPG

Siinä se nyt on. Kuten kommentteja lukeneet jo tietävätkin, UPS hoiti homman kotiin keskiviikkona, vain liki viikon myöhässä. Onneksi en sentään ehtinyt hermostua.

Mutta tuollaisen mötikän tosiaan tilasin Jenkeistä, linssi taas on peräisin Teutoonein maasta. Yhden filmin olen jo ehtinyt ampua, lopputuloksesta ei mitään tietoa. Keskikoon laite on kinokokoon tottuneelle sellainen, mitä vielä 90-luvulla konsultit sanoivat elämykseksi. Painava (mutta helvetin jämerätekoisen oloinen), äänekäs (vermeessä on sähköinen suljin ja filminsiirto ja kuvan ottaminen kuulostaa rikkinäisen Micran käynnistysääneltä), mutta ennen kaikkea kirkasetsiminen.

Joten hienoa, kovin hienoa on tämä. Toki nyt jostain pitäisi hommata kameraan sopiva hihna ja filmiperä, joka syö 120-filmiä. Tuota kakskakskymppistä kun pitää tilata ulkomailta, ainakaan itse en Suomesta moista tavaraa myyvää liikettä löytänyt. Onneksi kehitys kumminkin onnistuu kotimaassa. Siis filmin, yleisestä kehityksestä en ole yhtään varma, hehe.

***

Pannaan nyt kaupan päälle vielä kuvia parilta viime päivältä. Vettä on välillä ripehtinyt ja sitä olen yrittänyt kuvailla. Vaan olisko johtoajatus vielä hakusessa?

Kuuro nousi päälle Vanhankaupunginlahdelta:

IMG_4705.JPG

IMG_4722.JPG


Vaan pian paistoi aurinko ja makro vinkui:

IMG_4736.JPG

IMG_4774.JPG

IMG_4815.JPG


Taivaalla lensi tunnistamaton lentävä esine. Onko tämä DC-3 ja mitä se teki Herttoniemen urheilupyhätön yllä?

IMG_4820.JPG


Ja lopuksi vielä yksi tällainen eilisillalta:

IMG_4825.JPG