Eräskin toveri otti tuossa edellisen postin kommenttiosiossa jopa hieman uhkaavasti esiin tällaisten kamalien kuvakasojen kanssa läträämisen.


Vaikka enimmäkseen yritän suhtautua arvosteluun vähättelevästi tai parhaassa tapauksessa ylimielisesti ohittaen, niin täytyy tunnustaa, että olen pienessä himmeässä mielessäni ajatellut samansuuntaisia kerettiläisiä ajatuksia. Toisin sanoen, jos ne kuvat ovat Picasassa, niin varmaan max. pari-kolme kuvaa blogin puolella riittäisi ja loput voi katsoa halutessaan diktatuureja nuoleskelevan Googlen ihanasta ohjelmasta.

Mutta mitä täällä blogissa sitten olisi? Enhän minä enää mitään jaksa kirjoittaa. Vai pitäisikö tämä muuttaa kokonaan kuvablogiksi? Ehkä joku toinen julkaisupohja toimisi paremmin, sellainen jossa kuvagalleria olisi erillään, muttei kumminkaan kokonaan eri systeemissä. Picasa-värkkäyksen ongelma kun on minun kannaltani se, että Pikkelin puolelle aika harvoin tulee kommenttia kuvista. Bolgiingin aika vähän, mutta jotain kumminkin. Ja kommentteja tällainen nuori, hyvännäköinen ja isom...objektiivinen menevä nykymies toki kaipaa. Teksteistäkin, mutta niitähän täällä on nykyään kovin vähän.

***

Oli miten oli, niin tässä vielä muuta filmikuva:


IMG_0004.jpg
Lähettäjä Pohjoinen ulottuvuus, 11/08

IMG_0007.jpg
Lähettäjä Pohjoinen ulottuvuus, 11/08

IMG_0013.jpg
Lähettäjä Pohjoinen ulottuvuus, 11/08


IMG_0010.jpg
Lähettäjä Pohjoinen ulottuvuus, 11/08

IMG_0014.jpg
Lähettäjä Pohjoinen ulottuvuus, 11/08

Linkin takaa löytyy vielä lisää kuvia kainuulaisista kaisloista, ketä kiinnostaa. Pannaan vielä loppuun kuva viinasta, joka on peräisin jo jostain kuukauden takaisesta illasta kera mr N:n ja ms V:n.

IMG_0022.jpg
Lähettäjä Yksityiskohtia

Aah, konjamiinin kuparista hehkua!